Youtube'den Video İzlemek İçin Yapmanız Gereken - Türk Tesbih Sanatı Tanıtım Ve Paylaşım Sitesi | Youtube'den Video İzlemek İçin Yapmanız Gereken - Türk Tesbih Sanatı Tanıtım Ve Paylaşım Sitesi Türk Tesbih Sanatı Tanıtım Ve Paylaşım Sitesi | Youtube'den Video İzlemek İçin Yapmanız Gereken - Türk Tesbih Sanatı Tanıtım Ve Paylaşım Sitesi Abanoz Tesbih, Ağaç Tesbih, Ahşap Tesbih, Akik Tesbih, Altın Tesbih, Ametist Tesbih, Andız Tesbih, Antika Tesbih, Ateş Kehribar, Bağa Tesbih, Bitkisel Tesbihler, Boncuk Tesbih, Boynuz Tesbih, Cam Tesbih, Damla Kehribar Tesbih, Değerli Tesbihler, Diş Tesbih, Efe Tesbihi, El Yapımı Tesbihler, Erzurum Oltu Taşı, Erzurum Oltu Taşı Tesbih, Erzurum Oltu Tesbih, Fiber Tesbih, Fiber Tesbihler, Fil Dişi Tesbih, Fildişi Tesbih, Firuze Tesbih, Forum Tesbih, Fosil Tesbihler, Fosilli Kehribar Tesbih, Gül Tesbih, Gümüş İşlemeli Tesbih, Gümüş Tesbih, Gümüş Tesbihler, Hayvansal Tesbihler, İnci Tesbih, İnci Tesbihler, İstanbul Tesbih, İşlemeli Oltu, İşlemeli Oltu Taşı, İşlemeli Oltu Taşı Tesbih, İşlemeli Oltu Tesbih, İşlemeli Tesbihler, Kaplan Gözü Tesbih, Karetta Tesbih, Katalin Tesbih, Katalin Tesbihler, | Youtube'den Video İzlemek İçin Yapmanız Gereken - Türk Tesbih Sanatı Tanıtım Ve Paylaşım Sitesi Kazaz Tesbih, Kehribarın Özellikleri, Kehribar Resimleri, Kehribar Tesbih, Kehribar Tesbih Çeşitleri, Kehribar Tesbih Nasıl Anlaşılır, Kehribar Tesbih Özellikleri, Kehribar Tesbih Resimleri, Kehribar Tesbihler, Kemik Tesbih, Kıymetli Tesbih, Kıymetli Tesbihler, Koka Tesbih, Kokulu Tesbih, Kral Tesbih, Kral Ağacı Tesbih, Kuka Tesbih, Kuka Tesbihler, Kuvars Tesbih, Lal Tesbih, Lüle Taşı Tesbih, Mercan Tesbih, Narçıl Tesbih, Oltu Taşı, Oltu Taşı Tesbih, Oltu Taşı Faydaları, Oltu Taşı İşlemeciliği, Oltu Taşı Tesbih, Oltu Taşı Tesbih Resimleri, Oltu Taşı Tesbihler, Oltu Taşının Özellikleri, Oltu Tesbih, Oltu Tesbihler, Opal Tesbih, Osmanlı Kehribar Tesbih, Osmanlı Sıkma Kehribar Tesbih, Osmanlı Tesbih, Pelesenk Ağacı, Pelesenk Tesbih, Safir Tesbih, Sallama Tesbih, Sedef Tesbih, Sıkma Kehribar, Sıkma Kehribar Tesbih, | Youtube'den Video İzlemek İçin Yapmanız Gereken - Türk Tesbih Sanatı Tanıtım Ve Paylaşım Sitesi Sitrin Taşı Tesbih, Taş Tesbih, Taş Tesbihler, Tesbih, Tesbih Ağacı, Baga Tesbih, Tesbih Çeşitleri, Tesbih Fiyatları, Tesbih Forum, Tesbih İmalat, Tesbih İmalatçıları, Tesbih İmalatı, Tesbih İmamesi, Tesbih İpi, Tesbih İşleme, Tesbih Kolleksiyonu, Tesbih Kültürü, Tesbih Makinası, Tesbih Makinesi, Tesbih Malzeme, Tesbih Malzemeleri, Tesbih Nasıl Yapılır, Tesbih Nedir, Tesbih Özellikleri, Tesbih Püskülü, Tesbih Resimleri, Tesbih Satıcıları, Tesbih Satış, Tesbih Satışı, Tesbih Tarihi, Tesbih Taşı, Tesbih Tepeliği, Tesbih Ustaları, Tesbih Üretimi, Tesbih Yapımı, Tesbihci, Tesbihler, Tesbih Dünyası, Tesbih Modelleri, Tesbih Ustası, Turkuaz Tesbih, Venge Tesbih, Yakut Tesbih, Yeşim Tesbih, Yılan Tesbih, Yılan Ağacı Tesbih, Yıldız Taşı Tesbih, Yıldız Tesbih, Yusuri Tesbih, Yüsüri Tesbih, Zeytin Tesbih, Zeytin Ağacı Tesbih, Zümrüt Tesbih |
Lütfen giriş yapın veya üye olun.

GeliÅŸmiÅŸ Arama  

Reklamlar

Youtube'den Video İzlemek İçin Yapmanız Gereken

Türk Tesbih Sanatı Tanıtım Ve Paylaşım Sitesi/Youtube'den Video İzlemek İçin Yapmanız Gereken =>  Youtube'den Video İzlemek İçin Yapmanız Gereken    Hepimizin bildiÄŸi gibi Türkiye ‘ den YouTube ‘ a giriÅŸ birçok kez engellendi ,

Konu Bilgileri Kısayollar
Konu Başlığı Youtube'den Video İzlemek İçin Yapmanız Gereken
Cevaplar 2
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 1269
Önceki Önceki Konu

Sayfa: [1]   AÅŸağı git

Gönderen Konu: Youtube'den Video İzlemek İçin Yapmanız Gereken  (Okunma sayısı 1269 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
*
Çevrimdışı Çevrimdışı
Toplam İleti: 305

Youtube'den Video İzlemek İçin Yapmanız Gereken

Hepimizin bildiği gibi Türkiye ‘ den YouTube ‘ a giriş birçok kez engellendi , şuan hala girilemiyor ve uzun bir süre de bu durumun değişeceğini sanmıyorum .

YouTube ‘ girmek için alternatif birçok yöntem mevcut . Fakat bunların hepsi detay isteyen yöntemler oluyor genelde ve bir süre sonra YouTube alternatifi başka sitelere yönelmeye başlıyoruz .

Benim şimdi anlatacağım yöntemle 2 dakika içerisinde YouTube ‘ a girebileceksiniz . Tam olarak ne yapıyor bu programcık ? Bilgisayarımızdaki hosts dosyasına ( C:WindowsSystem32driversetchosts ) ( dosyanın uzantısı yok ) YouTube ait olan 2859 tane ip ‘ yi kaydedip YouTube ‘ a tam anlamıyla erişmemizi sağlıyor . ( Diğer bazı yöntemlerle YouTube ‘ a girilebiliyor ama video açılmıyor veyahut YouTube ‘ a giriyorsunuz fakat üye girişi yapamıyorsunuz , ama bu tamamen sorunsuz üye girişi de yapabiliryorsunuz videoları da sorunsuzca izleyebiliyorsunuz ) Bilgisayarınıza ayrıca herhangi bir program kurmuyor dolayısıyla bilgisayarınızın hızını da etkilemiyor yaptığı sadece hosts dosyasını düzenlemek . Hazırsanız başlayalım

Öncelikle şuradan;
http://www.4shared.com/file/61455674/19ec937e/youtube_jacker2.html YouTube Jacker adlı programı indiriyoruz . ( Programı sadece bir kere kuracağız sonra normal bir şekilde youtube.com yazıp gireceğiz yani program sadece ilk başta kurarken işimize yarayacak )

Daha sonra YouTubeJackerKur.exe dosyasına çift tıklayarak kurulumu başlatıyoruz .

İleri ‘ yi tıklıyoruz . Lisans sözleşmesi koşullarını kabul ediyorum ‘ u seçtikten sonra İleri ‘ yi tıklıyoruz .

Yükle ‘ yi tıklıyoruz .

Son olarak da kurulumun başarılı olduğunu gösteren ekranda Son ‘ a tıklıyoruz .

Sonra Internet Explorer ‘ ı açıp http://www.youtube.com adresine giriyoruz ve işte karşınızda YouTube
smf.gen.tr arabeni.biz'den alıntıdır.
Yeliz ARSLAN / 1980 / İstanbul / A RH ( + )

*
Çevrimdışı Çevrimdışı
Toplam İleti: 1175
Ynt: Youtube'den Video İzlemek İçin Yapmanız Gereken
« Yanıtla #1 : 20 AÄŸustos 2009, 00:03:31 »
Sevgili dostlar bir önceki mesajda kullandığımız program geçerliliğini yitirmiş bulunmakta olup yeniversiyon YouTube Jacker 4 aşağıdaki linkten indirilerek kullanılabilir. Bu aynı zamanda sitemizdeki tüm Youtube videolarıda izleme olanağı sağlayacaktır. Yani;

Eskiden ÅŸaÅŸmayın derim ve buna devam edin yeni versiyon Jacker...   ;) ;)

Ä°NDİR---->>>>> http://www.turk3.org/depo/Youtube_Jacker.rar
Erkan ARSLAN __ İstanbul / Avcılar & Kırklareli-1978 / 0 Rh +

Yardım İstek Sorularınıza Forum Üzerinden Ve Konularınızdan Cevap Vermekteyim... Lütfen Özel Mesaj İle Yardım İstemeyin...
*
Çevrimdışı Çevrimdışı
Toplam İleti: 305
Ynt: Youtube'den Video İzlemek İçin Yapmanız Gereken
« Yanıtla #2 : 03 Eylül 2009, 00:13:45 »
TeÅŸekkürler desteÄŸin için.  :)
Yeliz ARSLAN / 1980 / İstanbul / A RH ( + )

Sayfa: [1]   Yukarı git

Duyurular
ÖNEMLİ DUYURU !!!

Duyuru 1;

!!! Forumumuz Mail Aktivasyonlu Sisteme Sahiptir !!!

Mailinizi Doğru Yazınız Ve Aktivasyonunuzu Yapınız !!!
 Arkadaşına gönder

http://tesbihforum.com

MSN Messenger
 Forum İstatistikleri
Yeni ileti varToplam İleti: 4036
Yeni ileti varToplam Konu: 638
Yeni ileti varToplam Üye: 495
Yeni ileti varSon Üye: korayimanli